|
Cine e mai tare ?
|
|
| Galaxy | Date: Wednesday, 27.01.2010, 20:45 | Message # 1 |
|
Dj
Group: Admin
Status: Offline
| Să vedem cine e mai tare Răspunde provocării şi bagă-te-n concurs.
On air
|
| |
|
|
| Galaxy | Date: Wednesday, 27.01.2010, 20:51 | Message # 2 |
|
Dj
| Aşadar,primul concurs - "Lovite-ar Cupidon !!!" Eşti îndrăgostit ? Iubeşti şi inima îţî bate alert ? Fă o declaraţie de dragoste şi vino la noi să-ţi facem o înregistrare.Micul spot îl vom pune în rotaţie pentru ca să fii auzit.Dacă reuşeşti să obţii multe voturi,îţî dăm şi premii ! Iar dacă ai declaraţia cea mai originala , vei primi premiul special de la Radio ASEM !!!! Răspunde provocării ! Hai,arată cît de mult iubeşti !
On air
|
| |
|
|
| psixo_aligarh | Date: Wednesday, 27.01.2010, 22:42 | Message # 3 |
|
Rătăcit
Group: membru
| I lOve yOu CiB 282 )
Experienta isi spune cuvintul )
|
| |
|
|
| Galaxy | Date: Wednesday, 03.02.2010, 15:21 | Message # 4 |
|
Dj
| Asadar toti participantii la concurs vor scrie mai jos capodoperele sale,adica declaratiile Cum votezi ? Mod clasic : 1.Scriind un mesaj mai jos. 2.Votind aici pe site. 3.Lasand un mesaj pe asem.radio@gmail.com Mod ne_clasic :D 1.Plasînd postere cu numele participantului prin ASEM 2.Purtînd tricou sau chipiu cu numele participantului 3.Oricare trăsnaie care iţi vine in cap dar se incadrează în legislaţia RM şi nu ofensează persoanele din jur . Toate se vor aduna în coşul cu puncte al participantului. Let's go !
On air
|
| |
|
|
| Lyna_Life | Date: Thursday, 04.02.2010, 23:31 | Message # 5 |
 Rătăcit
Group: Moderator
| Numai pentru tine Unde esti...sa pot zbura?Stiu ca ma cauti, dar am aripile frinte. Visez in tacere, astern ginduri. Incerc sa respir ,dar...lipseste aerul. Mingiie-mi buzele, otraveste-ma cu dulceata, am sa mor pentru tine. Sopteste-mi dorinte, doreste-mi in soapta. Uita...de pasii tristi ai singuratatii! Atit mi-e dor de tine!!! Mai mult decit viata, atit te-as iubi! Vezi aici : http://www.youtube.com/watch?v=TxU8R89wxcM
|
| |
|
|
| arty007 | Date: Thursday, 04.02.2010, 23:38 | Message # 6 |
|
Dj
| Lyna_Life, +1 No comment.. totul e spus deja mai sus...
be happy...
|
| |
|
|
| incuta | Date: Friday, 05.02.2010, 23:42 | Message # 7 |
|
Rătăcit
| Abisul uitării tale Vîntul îmi fura o lacrimă... E lumina trecutului, iar ochii tăi, ca două licăriri de stele... Căldura mîinilor... O clipă... şi apoi nu mai contează... stau îngîndurată şi adierea vîntului îngînă cuvinte rostite odată, dar care acum se dispersează în negura uitării Luna ce se revarsă pe geam în odaia mea îngînă şi ea cuvinte magice, parcă rupte de realitate, cuvinte ce se regăsesc în adîncul sufletului meu. Simţeam că totul se apropie de un tunel în care întunericul e rege şi pe care nimeni nu a confirmat că-l vom parcurge împreună pînă la sfirşit. Acest drum destul de dureros a fost unul foarte abrupt... Voi încerca să merg mai departe, dar totul mi se pare un abis în care mă afund şi oricît de mult aş încerca să mă înalţ simt că mai tare cad în Abisul uitării tale... PS: Pentru a asculta si spotul click aici: http://www.youtube.com/watch?v=njuPLXBYlvs Va multumesc pentru sinceritate si apreciere 
|
| |
|
|
| ela_lex | Date: Saturday, 06.02.2010, 00:44 | Message # 8 |
 Rătăcit
| PRIN TINE Prin TINE am simtit a timpului traire Si fara sa ma pierd ating nemarginit Cu pasi de nefiresc si plini de nemurire, Dimensiuni de vis ce trec prin infinit. Si fara remuscare m-am incrustat in zile Si zi de zi prin TINE ma pierd si ma gasesc. Asa cum din a haosului neconcepute file Cuvinte de uitare,de amintiri traiesc. Din umbrele tacute incarcerate-n mine Ating a mea fiinta,cu suflet o-nvelesc. A zborului cadere si a mea neprihanire Prin TINE mai candida din nou o regasesc. Si de s-ar stinge-n lume a lumii nefiinta, De s-ar cuprinde-n geamat si nopti ce-nnebunesc Eu as simti iar zorii, n-as pierde a mea credinta, Caci doar prin TINE sunt,prin TINE am sa iubesc! Vezi aici : http://www.youtube.com/watch?v=YIBbP77mUUo
|
| |
|
|
| Grosuinga | Date: Saturday, 06.02.2010, 01:55 | Message # 9 |
|
Rătăcit
| Incuta is the best !!!!!!!!!! Declaratia este foarte frumoasa, cu note de nostalgie care mi-au atins sufletul.
|
| |
|
|
| Lyna_Life | Date: Saturday, 06.02.2010, 19:27 | Message # 10 |
 Rătăcit
| : up: Ela ........... esti cea mai buna, Votul meu iti apartine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! sinceritatea si profunzimea cuvintelor tale m-au cucerit!
|
| |
|
|
| danunahui | Date: Saturday, 06.02.2010, 21:51 | Message # 11 |
|
Rătăcit
| The best.... :D :D :D Incuta
|
| |
|
|
| Adrian_210687 | Date: Sunday, 07.02.2010, 02:10 | Message # 12 |
|
Rătăcit
| Incuta - the best !!!
|
| |
|
|
| anelka | Date: Sunday, 07.02.2010, 11:13 | Message # 13 |
|
Rătăcit
| incutza - cea mai buna!
|
| |
|
|
| ela_lex | Date: Sunday, 07.02.2010, 19:47 | Message # 14 |
 Rătăcit
| alinush,merci mult,stii deja ca votul meu este al tau!!!!!esti cea mai tare!!!!!!![color=purple]
|
| |
|
|
| lenagherciu | Date: Sunday, 07.02.2010, 20:57 | Message # 15 |
|
Rătăcit
| Incuta ,bravo esti cea mai tare!!!
|
| |